Barstool Sports-grundaren Dave Portnoy sa att han fortfarande ser Bitcoin på samma sätt som han gjorde 2017.

Barstool Sports miljonärstiftare, Dave Portnoy, tweetade nyligen sin video från 2017 om Bitcoin Code och sa att hans syn på tillgången inte har förändrats

„För alla som försöker få mig i Bitcoin-spelet gjorde jag den här videon 2017,“ sade Portnoy i en tweet den 19 juni 2020 . „Jag känner fortfarande så här.“

Portnoys sentiment 2017

Portnoy, som är aktiv på sociala medier, har gjort ljud sedan starten av COVID-19-pandemin för sina komediska aktiedagshandelsvideor, där han hänvisar till sin brist på marknadsförmåga.

I sin video från 2017 sa Portnoy att han var en „Bitcoin-investerare“ det året på grund av hype kring tillgången då. De flesta av videon innehåller Portnoy som förklarar hans förvirring kring tillgången, dess ekosystem och dess underliggande teknik.

Portnoy sa:

„Jag vet inte hur man ska spendera dem. Jag vet inte hur jag ska få dem. Du måste gå till det här tänkande som heter Coinbase, vilket är hur du köper dem och de håller sig avstängda eftersom alltför många människor försöker köpa Bitcoin . Det hela drivs av Winklevoss-tvillingarna. “
Portnoy fortsatte sedan att kalla Bitcoin en bedrägeri, även om han sade att han ville ha engagemang för att inte missa alla vinsterna som de som omges av honom.

„Ok, jag har bestämt att jag gillar dig även om jag tror att du och din bror är robotar,“ sade Portnoy i en tweet den 20 juni med hänvisning till Tyler Winklevoss.

Bitcoin har samlat flera andra kommentarer i år från mainstream-personligheter, inklusive Harry Potter-författaren, JK Rowling .