Kaksoset BCB Groupin kanssa brittiläisen maksujärjestelmän virtaviivaistamiseksi

Gemini-salausvaihto liitetään BCB: n sovellusliittymään, mikä helpottaa saumattomia tapahtumia eri pankkijärjestelmien kanssa.

Kaksosetkryptovaluutan vaihto tunkeutuu nopeasti Euroopan markkinoille koronaviruspandemian keskellä. Saatuaan sähköisen rahan laitoksen (EMI) lisenssin Ison-Britannian Financial Conduct Authoritylta yritys on nyt tehnyt yhteistyötä BCB Groupin kanssa tarjotakseen Ison-Britannian asukkaille keinon lähettää ja vastaanottaa Ison-Britannian punta saumattomasti.

Blair Halliday, Geminiin Euroopan tietosuojajohtaja, sanoi:

„Gemini keskittyy luomaan mahdollisimman sujuvan kokemuksen Ison-Britannian asiakkaillemme tekemään talletuksia ja nostoja tileiltään välittömästi Englannin punnissa nopeamman maksun, CHAPS: n ja SWIFT-siirron avulla.“

Gemini on kasvanut kansainvälisesti tunnustetuksi yritykseksi, jonka palvelut ovat jo saatavilla suurilla maailmanmarkkinoilla.

Tähän liittyy salakirjoitusteollisuuden lisääntynyt kilpailu erityisesti keskitettyjen ja hajautettujen salausvaihtojen välillä. Gemini on keskitetty kryptovaluutanvaihto, ja sen on oltava yhteistyössä useamman alan toimijan kanssa pysyäkseen kilpailukykyisenä.

Erityisesti yritys saattaa nähdä lisääntyneen aktiivisen käyttäjäkannan aikaisemman puhtaan ennätyksensä vuoksi. Useat kryptovaluutanvaihdot ovat olleet yhteydessä käyttäjien kolikoiden petoksiin ja varkauksiin. Lisäksi yritys pyrkii hyödyntämään pandemiaa, joka työntää maailmanlaajuista maksujärjestelmää sähköisiin tapahtumiin.

Gemini ja BCB-ryhmä

Lehdistötiedotteen mukaan Gemini-salausvaihto kytketään BCB: n sovellusliittymään, mikä helpottaa saumattomia tapahtumia eri pankkijärjestelmien kanssa.

„Olemme innoissamme voidessamme työskennellä BCB Groupin kanssa varmistaaksemme, että Geminillä on turvallinen pääsy reaaliaikaiseen toimitusinfrastruktuuriin, jotta voimme integroitua pankkikumppaneihimme. BCB on valtuutettu maksulaitos, jolla on syvällistä asiantuntemusta digitaalisten omaisuuserien markkinoilla, meille erinomainen kumppani ”, Blair totesi.

Gemini-salausvaihto on yksi suurimmista edunsaajista Bitcoin puomi, joka näki perustajien saavan miljardööritilan.

Winklevossin kaksoset perustivat, ja siitä on kehittynyt luotettavien palvelujen ekosysteemi eri lainkäyttöalueilla, mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada ja Iso-Britannia.

Toisaalta BCB Group kutsutaan Euroopan johtavaksi krypto-omistettujen maksupalvelujen tarjoajaksi. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että se on palvellut joitain alan johtavia asiakkaita, mukaan lukienKolikkopohja, Galaxy Digital, Bittileima ja Kraken.

Erityisesti yritys tarjoaa maksupalveluja yli 20 valuutassa, valuuttakaupan, salausvaluutan likviditeetin ja myös digitaalisen omaisuuden säilytyksen. Yhteistyössään Gemini ja BCB Group odottavat kasvavan asiakaskunnan, erityisesti lisääntyneen maailmanlaajuisen salauksen käyttöönoton myötä. Lisäksi ne ovat kilpailukykyisempiä maailmanlaajuisten salausvaihtoyritysten keskuudessa.