Megan The Stallion gir ut Bitcoin på Twitter

Megan The Stallion er den siste rapperen som engasjerer seg i Bitcoin, via et partnerskap med Cash App.

Den Grammy-nominerte rapperen Megan Thee Stallion gir ut $ 1 million i Bitcoin via Twitter.
Det er resultatet av et partnerskap med Cash App.
Cash App er en del av Square, som ledes av Twitter-sjef og fremtredende Bitcoin-evangelist Jack Dorsey.

Som en del av et nytt partnerskap med Cash App, gir rapperen Megan Thee Stallion ut 1 million dollar i Bitcoin til fans via Twitter.

“Treneren til Hot Girl er offisielt på teamet @Cashapp!” tvitret hun. „For å feire gir jeg $ 1 MILLION i Bitcoin til så mange hotties jeg kan! Vil gi ut disse millionene enhetene til den er borte, så slipp $ cashapp under w #BITCOINMEG for å få et stykke. ”

Cash App er et digitalt betalingssystem i tråd med Venmo. Det er en del av Square, som ledes av den fremtredende Bitcoin-talsmannen Jack Dorsey, som tilfeldigvis også er administrerende direktør for Twitter.

Dorsey styrket Megs kunngjøring med et sitat-tweet.

For uinnvidde: Megan Thee Stallion er en av de største rapperne på planeten. Hun oppnådde fire Grammy-nominasjoner i forrige måned, og gikk sammen med Cardi B tidligere i år for „WAP“ – en av de mest dominerende nr. 1-sangene de siste 30 årene, ifølge hitlisteteamet på Billboard.

Megan er den siste i en lang rekke rappere som gjør inntog i kryptorommet. Lil Yachty har brukt den siste måneden på å promotere flere kryptorelaterte satsinger, inkludert sin egen mynt (YachtyCoin) og en NFT-auksjon. Og T.I. ble busted tidligere i år for å fremme en angivelig falske ICO.

50 Cent var på et tidspunkt en Bitcoin-millionær, og artister som Soulja Boy, Eminem, Lil B og TeeJayx6 har faktisk snakket om Bitcoin i musikken sin (nei, egentlig).

Bitcoin er også hot girl shit, antar jeg.

Bitcoin-transaksjonsgebyrer doblet denne uken. Her er hvorfor
Bitcoin-transaksjonsgebyrer har økt rett ved siden av Bitcoins pris, og hoppet med 85% på bare de siste fire dagene.

Bitcoin-avgifter har nesten doblet seg siden søndag, viser data fra BitInfoCharts.

På søndag kostet det i gjennomsnitt $ 2,7 å sende en Bitcoin-transaksjon over nettverket. Men fra i går, den siste datoen som ble registrert, kostet den $ 5. Det er en økning på 85% på fire dager.

Akk alack, hvorfor? Hvorfor har Bitcoin plutselig igjen blitt dyrere å bruke? Er ikke hele poenget med Bitcoin å demokratisere økonomi, hente penger fra mellommannens lomme og gjøre transaksjoner billigere?

  • BTC
  • + 28,80% $ 22951,1
  • 24H7D1M1YMaks
  • 18. nov 22. nov 26. nov 30. des 4 des 8 des 12 des 1617000180001900020000210002200023000
  • BTC-pris

Nei! Når du behandler en Bitcoin-transaksjon, må du fortsatt betale trollet under broen. Bare med Bitcoin er det en slags desentralisert
toll. For å være spesifikk, må du betale et nettverk av desentraliserte gruvearbeidere, datamaskiner som vil løpe for å løse et veldig komplisert matematikkpuslespill som kreves for å behandle transaksjonen.

Men gruvearbeiderne bruker bare så mye energi på å behandle transaksjonen din, ellers vil ikke operatørene kunne følge med på de enorme strømregningene som kjører en Bitcoin-gruvearbeider.

Det er rett og slett et tilfelle av mer kjøpsetterspørsel som betyr flere BTC-transaksjoner, noe som betyr høyere avgifter, ifølge Tim Ogilvie, administrerende direktør i Staked, som gir institusjoner infrastrukturtjenester for kryptoaktiva.

Så når det er en eksepsjonell aktivitet i Bitcoin-nettverket, øker gruvearbeiderne sine avgifter for å prioritere de som virkelig vil behandle Bitcoin-transaksjoner.

Denis Vinokourov, sjef for forskning ved digitale eiendomsmegler Bequant, sa til Decrypt: „Høyere nettverksaktivitet fører til høyere avgifter og nettverksbelastning. En bratt økning i antall daglige transaksjoner fører til høyere gjennomsnittlige avgifter per transaksjon.“ Vinokourov sa: „Dette ligner på det som skjedde med ETH og DeFi
, da sistnevnte blomstret på grunn av pågående ETH-relaterte transaksjoner, gass
gebyrene steg i været. „